For full funksjonalitet på denne nettsida/nettbutikken er det nødvendig å aktivere cookies. Det gjør du i innstillingene i nettleseren.
X
Norsk dyrebutikk på nett. Fri frakt over 499,- Lynrask levering hjem på døra i hele Norge. Ordrer sendes innen 24 timer alle hverdager.

Nettdyret Lagerutsalg Evje - Dyrebutikk

• Stort utvalg - Vi har ca 8500 forskjellige produkter
• Best på pris
Vi tilbyr også svært gunstige rabattordninger. Les mer her: http://nettdyret.no/rabattavtaler.htm

Åpningstider:
Mandag - Fredag: 10 - 17
Lørdag: 10-15

Tiltak pga Corona situasjoen:

Vi ber kundene om forståelse for å holde minst en meter avstand til andre mennesker i butikken. Vi ber også om at det ikke går inn mer enn en persom fra hver husstand dersom det ikke er nødvendig. 
Da reduserer vi sammen smittefaren.

På forhånd takk :)

Alle lokale kunder vil kunne legge inn sin bestilling i nettbutikken og skrive i kommentarfeltet at de ønsker å hente opp pakken utenfor butikken på Evje. På den måten vil vi på en sikker måte kunne tilby varer til kunder lokalt, samtidig som vi også som normalt server resten av landet via posten og hjemlevering med posten til de som har behov for det.
Vi følger situasjonen fortløpende og gjør tiltak for å redusere smittefare. Vi følger også strenge prosedyrer for desinfisering av både butikk, lager, ankomster med importerte varer etc. slik at vi kan tilby en sikker leveranse med nødvendig fôr og utstyr til kjæledyr.

Adresse: 
Verksvegen 17
4735 Evje