For full funksjonalitet på denne nettsida/nettbutikken er det nødvendig å aktivere cookies. Det gjør du i innstillingene i nettleseren.
X
Norsk dyrebutikk på nett. Fri frakt over 499,- Lynrask levering hjem på døra i hele Norge. Ordrer sendes innen 24 timer alle hverdager.

Nettdyret.no - Norsk dyrebutikk på nett anno 2005

Vi er stolte av å være en norsk dyrebutikk på nett! Vår lidenskap er kjæledyr. 

Kundene våre er dyreeiere med ekstra passion for å gjøre det beste for sitt kjæledyr. De som er opptatt av dyrevelferd og best mulig dyrehold. De som er opptatt av sunn og naturlig mat.

Vi byr oss også om planeten vår og har fokus på at vi gjenbruker så mye emballasje som mulig. Derfor kan ofte pakken du får i posten fra oss være en eske som har fraktet feks hundeleker inn til vårt lager. Vi forsøker å ha mest mulig bærekraftig drift på vårt lager og velger miljøvennlige produkter som er produsert mest mulig bærekraftig dersom vi har mulighet til det.

Men aller viktigst for oss har i alle år vært vår spesialitet Sunn mat til kjæledyr! I vårt sortiment finner du derfor ikke de "store" kjente merkene innen hunde- og kattefôr, men mer ukjente merker som produserer sunne kvalitetsfôr til både hund, katt, kaniner og gnagere.

- Nettdyrets hovedlager, midt i det blide sørland....
50 minutter med bil fra Kristiansand:

Besøksadresse:
Nettdyret.no 1 AS
Verksvegen 17
4735 Evje
Foretaksregisteret org.nr. 926 440 233
mva

Vi sender pakkene med Posten Norge. Gratis frakt over kr 499,-  Les mer om frakt/levering her.

Administrasjon:
Nettdyret.no 1 AS
Engenes 17
4865 Åmli

- - - - - - - 

Lyst til å lese litt mer om oss? :)

Nettdyret.no Dyrebutikk - har drevet nettbutikk og lokale dyrebutikker i zoo-bransjen i mange år.

Nettdyret ble startet i 2005 med fokus på sunn ernæring for hund og katt. En av de to gründerne av nettdyret har utdanning innen ernæring, fôring og etologi (atferdsbiologi) hos hund/katt/husdyr fra NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås.
- Med dette som bakgrunn så har Nettdyret hatt et litt mer jordnært fokus på sunn fôring enn mange av dyrebutikkene på markedet. I vårt sortiment finner du derfor ikke de "store" kjente merkene innen hunde- og kattefôr, men mer ukjente merker som produserer sunne kvalitetsfôr til både hund, katt, kaniner og gnagere.

Nettdyret er en hel-norsk nettbutikk med lager sentralt plassert i sør-norge, som sikrer deg som kunde rask levering til hele landet og ingen toll eller lignende ekstrakostnader.
 
100% norsk dyrebutikk og nettbutikk med lager i Norge gir deg rask levering. Norske ansatte med høy fagkunnskap innen dyrehold og kjæledyr sikrer deg god produktkunnskap.

Kundeomtaler: Les hva andre kunder synes:

https://www.facebook.com/pg/Nettdyret.no/reviews/

Nettdyrets Fokusområder:

• Fokus på kjæledyrs helse og velvære
• Tilby sunne fôr og godbiter til hund, katt og andre kjæledyr i vår dyrebutikk
• Nettdyret er en godkjent fôrvarevirksomhet og tilfredsstiller Mattilsynets krav til godkjent innhold, merking av fôr/godbiter og HACCP-kontrollrutiner.
• God kompetanse på kjæledyr og kjæledyrenes behov
• Gode priser og stort utvalg
• Rask levering
• Være et lokalt norskdrevet firma som skaper norske arbeidsplasser, har høy fagkunnskap tilpasset norske forhold, leverer kvalitet og alt sammen til konkurransedyktige priser
• Vårt mål er å gi deg som kunde det beste tilbudet, slik at fornøyde kunder deler sin erfaring med sine venner og bekjente og slik blir vår markedsføring. Vi ønsker å bruke pengene på å gi deg bedre priser istedet for å bruke pengene på å annonsere. Det gir deg mer for pengene.

• Nettdyrets misjon: Inspirere til et aktivt, godt & sunt kjæledyrhold.
• Nettdyrets visjon: Lykkelige & sunne kjæledyr.