Nettdyret
Du er her Forsiden Abonnementsvilkår

Abonnementsvilkår

Abonner på fôr, godbiter og tilbehør til dine dyr - så har du alltid kontroll

Med et abonnement fra Nettdyret sender vi deg det fôret, godbitene og utstyret du ønsker levert f.eks en gang hver 4. uke. Hvor ofte vi skal sende varene, bestemmer du selv. Dette er både bra for lommeboka og dyra dine. Vi får også god tid til å planlegge bestillingene våre, slik at vi har varen du skal ha på lager når du trenger den.


Hvordan starte et abonnement:

  1. Finn produktene du vil abonnere på. De er merket med abonnement.
  2. Klikk på abonner på de produktene du vil ha, velg hvor ofte du vil ha varene og legg de i handlevognen.
  3. Du kan handle andre varer i samme bestilling.
  4. Sjekk ut som normalt, og betal med klarna faktura, delbetaling eller kort. Vipps er dessverre ikke mulig å benytte.
  5. Velg ønsket fraktmetode.
  6. Første ordre sendes med en gang som normalt med alle varene. Abonnement-varene sendes så på nytt igjen etter f.eks 4 uker (eller den frekvensen du har satt opp).
  7. Dersom hver levering er over fraktfrigrensen, sendes de fraktfritt. Det er lurt å legge til f.eks favorittsnacks, hundeposene du liker best eller kanskje kattesand. Setter du alt på samme frekvens, sendes det samlet.


Det er normalpris som er gjeldene for varer i abonnement. Det gis i tillegg en rabatt som takk for at du kjøper i et abonnement. Vi tar forbehold om at prisene kan endre seg. Du vil motta en epost noen dager før neste ordre sendes, slik at du kan avbestille eller endre ordren. Her vil du også se hvilke priser som er angitt. 14 dager angrerett er gjeldende.

Ønsker du å slette eller endre et abonnement, send oss en melding på epost kundeservice@nettdyret.no eller på chat.