Nettdyret
Du er her Forsiden

Nettdyret.no - Norsk dyrebutikk på nett anno 2005

Vi er stolte av å være en norsk dyrebutikk på nett med en lidenskap for kjæledyr. 

Kundene våre er dyreeiere med ekstra lidenskap for å gjøre det beste for sitt kjæledyr. Det er de som er opptatt av dyrevelferd og best mulig dyrehold. Det er de som er opptatt av sunt og naturlig fôr.

Nettdyret.no har siden starten i 2005 hatt fokus på sunn ernæring for alle kjæledyr. En av de opprinnelige gründerne av nettbutikken har utdanning innen ernæring, fôring og etologi (atferdsbiologi), og med dette som bakgrunn har Nettdyret hele veien hatt et jordnært fokus på sunn fôring til alle kjæledyr. Vi velger naturligvis kun leverandører som deler samme fokus som oss.

I juni 2021 ble Nettdyret.no en del av Multicom Group og i dag er vi fem ansatte som jobber med Nettdyret: 

På lageret finner vi Geirulv og Hay Blue som sørger for at bestillingene blir pakket og sendt til kundene.  

_________________________________________


Vi i Nettdyret.no har fokus på miljøet vårt og derfor gjenbruker vi så mye emballasje som mulig. Derfor kan ofte pakken du får i posten fra oss være en eske som har fraktet for eksempel hundeleker inn til vårt lager. Vi forsøker å ha mest mulig bærekraftig drift på vårt lager og velger miljøvennlige produkter som er produsert på en bærekraftig måte dersom vi har mulighet til det.

Nettdyret.no har drevet både nettbutikk og lokale dyrebutikker i mange år, men nå har vi valgt å satse for fullt på nettbutikken. Lageret vårt er sentralt plassert i Sør-Norge som sikrer deg som kunde rask levering til hele landet og det er heller ikke toll eller ekstrakostnader.


Vi sender pakkene med Postnord og har alltid gratis frakt over kr 799,-. 


Nettdyrets fokusområder:

• Fokus på kjæledyrs helse og velvære
• Tilby sunne fôrmerker og godbiter til hund, katt og andre kjæledyr i vår dyrebutikk
• Nettdyret er en godkjent fôrvarevirksomhet og tilfredsstiller Mattilsynets krav til godkjent innhold, merking av fôr/godbiter og HACCP-kontrollrutiner.
• God kompetanse på kjæledyr og kjæledyrenes behov
• Gode priser og stort utvalg
• Rask levering
• Være et lokalt norskdrevet firma som skaper norske arbeidsplasser, har høy fagkunnskap tilpasset norske forhold, leverer kvalitet og alt sammen til konkurransedyktige priser
• Vårt mål er å gi deg som kunde det beste tilbudet på dyreutstyr

• Nettdyrets misjon: Inspirere til et aktivt, godt & sunt kjæledyrhold.
• Nettdyrets visjon: Lykkelige & sunne kjæledyr.