Du er her Forsiden Hvordan handle

Hvordan handle

Ny kunde
Er du ny kunde her hos oss, kan du opprette deg som kunde ved å følge linken "Registrer deg!" på topplinjen. Du trenger ikke opprette deg som kunde for å bla i varene og se, og du kan også legge varer i handlevognen uten å være logget inn. Når du skal bekrefte bestillingen din og betale, må du logge deg inn.

Finne varer
Hvis du vet hvilken vare du leter etter, kan du bla deg frem til den ved å trykke i menyen på venstre side. Alle varene er delt inn i kategorier og underkategorier slik at det skal bli enkelt og oversiktlig å finne frem. Du kan også bruke søkefunksjonen for å finne varer du leter etter. Du finner den oppe til venstre under logoen vår. For å søke skriver du inn søkeordene i søkeboksen og trykker "SØK". Er det varer du ikke finner, eller varer du vet vi ikke har men likevel ønsker å kjøpe, må du gjerne kontakte oss med en forespørsel. Det er meget mulig at vi kan skaffe varen du er ute etter.

Frakt og leveringsmåte
Du kan enkelt se hva fraktprisen vil være ved å legge produkt(ene) i handlevognen. Her skriver du inn postnummeret (scroll ned) så får du opp fraktkostnadene ved de forskjellige leveringsalternativene.

Bestillingen
Når du trykker "KJØP" på en vare, blir varen lagt i handlevognen. Du kan til enhver tid se og endre på denne ved å trykke på "Vis handlevogn " oppe til høyre på siden. Når du har lagt alle varene du vil kjøpe i handlevognen, trykker du "Gå til kassen" for å fortsette. Så tar veiviseren deg videre i handleprosessen, du kan velge om du vil ha varene tilsendt i postoppkrav eller betale med kort. Du må også bekrefte ordren og leveringsadressen. Når ordren er ferdig vil du få tilsendt en ordrebekreftelse som viser hva du har bestilt hos oss.

Lagerstatus
På hver enkelt vare kan du se hvor mange varer vi har tilgjengelig.