Du er her Forsiden Oppdretter

Oppdretter

Vi i Nettdyret har holdt på med dyrefôr siden 2005, og det er ingen hemmelighet at mange oppdrettere foretrekker å kjøpe fôret sitt hos oss!Nettdyret.no sin reise startet tilbake i 2005 hvor planen var å starte et dyrepensjonat. Mat måtte naturligvis dyrene ha, og de satte i gang med å saumfare markedet etter dyrefôr som hadde høy kvalitet til en riktig pris. Etter mye prøving falt det endelige valget på Josera. For å spe på inntektene begynte de å selge fôret til oppdrettere, og i løpet av kort tid ble fôret så poulært at de måtte skrinlegge planene om dyrepensjonat. Da ble det satset for fullt videre på butikk og som også etter hvert ble til en av Norges første dyrebutikker på nett.

Dersom du driver med oppdrett av hund eller katt, kan vi tilby deg gunstige avtaler både på fôr og utstyr. Du vil få generelle rabatter på det meste vi selger, samt ekstra gode betingelser på maten du trenger til eget dyrehold.

Send oss en epost der du forteller litt om deg selv og dyrene dine, så sender vi deg mer informasjon. I løpet av kort tid kan du med god samvittighet fôre dyrene dine med kvalitetsfôr fra Nettdyret.no.

Hva tilbyr vi:
Valpepakke/kattungepakke med overraskelse
Meget gunstig fôr til eget bruk
Rabatter på de fleste varer i nettbutikken
Ingen krav til minstekjøp per ordre
Gratis hjemlevering ved kjøp over 499,-

Hva krever vi av oppdretteren:
Må kun bruke fôr fra en av våre leverandører
Kan ikke videreselge fôr som er kjøpt inn til eget forbruk
Må være registrert i NKK eller NRR
Være god ambassadør for våre merker

Dersom du ønsker å bli oppdretter knyttet til Nettdyret, kan du se litt på våre fôr og velge ut noen du ønsker å prøve. Etter dette tar vi en dialog på veien videre.

Send en epost til kundeservice@nettdyret.no eller ring 374 00 550 for en hyggelig prat slik at du i løpet av kort tid kan fôre dyrene dine kvalitetsfôr fra Nettdyret.no.