For full funksjonalitet på denne nettsida/nettbutikken er det nødvendig å aktivere cookies. Det gjør du i innstillingene i nettleseren.
X
Norsk dyrebutikk på nett -Gratis frakt over 500,- (Fast frakt kr 59,- på ordre under 500,-) Rask levering

Nettdyrets Personvernerklæring

Om personvernerklæringen

Personopplysninger som du oppgir ved bestilling av varer lagres og brukes av oss for at vi skal kunne sende varene til deg og for å kunne gi deg den servicen som du forventer av oss.
Alle opplysninger vedrørende betaling som kortnummer, personnummer etc er ikke synlige eller tilgjengelige ovenfor oss. Dette behandles kun av våre betalingssamarbeidspartnere.
Nettdyret.no bruker også opplysninger fra kunderegisteret til markedsføring.
Kunden bør utvise forsiktighet når det gjelder brukernavnet og passordet sitt, og kan ikke gi disse videre til andre personer.
Nettdyret.no’s kunderegister er konfidensielt og opplysninger i registeret blir ikke videresendt til noen andre enn samarbeidspartnere i bedriften eller til utsending av fakturaer eller til annet enn det som oppgis i lovverket.

Denne personvernerklæringen forklarer hvilke opplysninger som innhentes, hvorfor de innhentes, hvordan opplysningene blir brukt.

1. Hvilke opplysninger vi samler inn

Navn, postadresse, telefon/mobilnummer, e-postadresse, kjæledyrtype (hund, katt, kanin/gnager, fugl, reptil eller fisk)
 

2. Hva brukes opplysningene til

Ekspedering av ordre i nettbutikken, kundeservice vedrørende bestillinger og utsendelse av pakker. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev.

3. Hvor lenge lagrer vi personopplysningene

Vi lagrer kun dine personopplysninger så lenge som er nødvendig for å oppfyll formålet de er samlet inn for. Hvis du har ønsket å motta nyhetsbrev vil vi lagre informasjonen så lenge du ønsker å motta dette. Kundedata vedrørende kjøp av varer vil bli oppbevart så lenge det kreves for reklamasjon eller kundeservicehenvendelser.

4. Databehandlere

Daglig leder i Nettdyret har ansvar for virksomhetens behandling av personopplysninger. Nettdyrets ansatte som jobber med kundeservice eller ordreutsending har tilgang til personopplysningene som er nødvendig for å kunne utføre de aktuelle oppgaver.
Nettdyret benytter seg av flere eksterne databehandlere. Nettdyret har databehandleravtaler med alle eksterne databehandlere.

Nettdyrets eksterne databehandlere (alle med databehandleravtaler med Nettdyret):
Destino - leverandør av nettbutikk-løsningen.
Smolfi - leverandør av crp løsning, datakasse og server drift.
Nettkroken – leverandør av e-postsystem og internett tilkobling.
Apsis – leverandør av nyhetsbrevløsning.
Klarna – leverandør av betalingsformidling i nettbutikk.
Mamut- leverandør av lønnssystem og regnskapssystem.
Consignor – leverandør av EDI system for post/forsendelser.
Bring/Posten – leverandør av  transporttjenester.
Idsø & Ravnås Revisjon – leverandør av revisortjenester.
Slack – leverandør av kommunikasjonsplattform for intern kommunikasjon.
Workplace (Facebbok at Work) – leverandør av kommunikasjonsplattform for intern kommunikasjon i ledelsen.

5. Oppbevaring av personopplysninger

Personopplysningene lagres på egne servere som driftes av leverandøren, samt nettbutikkens og e-postsystemets servere. Det er kun Nettdyret og aktuell leverandør som har tilgang til opplysningene. En egen databehandleravtale mellom Nettdyret og aktuell leverandør regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

6. E-post og telefon i kundeservice

Nettdyret benytter e-post og telefon som en del av kommunikasjonsformen ved kundeservisehenvendelser. Relevante opplysninger som framkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundeservice journalføres på aktuell sak/kunde.

Nettdyrets medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte medarbeider er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende sensitiv eller fortrolig informasjon via e-post.

Telefonsamtaler benyttes i forbindelse med kundeservice, telefonnummer det ringes fra/til logges i vår teleleverandør (Telenor) sine systemer, samt de er i loggen på Nettdyrets telefoner. Dersom en telefonsamtale er knyttet til en enkeltsak vil det kunne bli skrevet et notat som journalføres på aktuell sak.

7. Kunder i Nettdyrets fysiske dyrebutikker

Ved å handle med medlemsfordelen «Team-Nettdyret» blir følgende personopplysninger lagt inn i vårt kundebonusprogram (programmet er levert av Smolfi): Navn og telefonnummer.
Kameraovervåking i butikkene:
Det er overvåking via kamera i våre butikker, kamera viser kun i sanntid og ingen opptak er aktivert.
I vår butikk på Evje er det også automatisert varslingsanlegg med ringetone som høres på Nettdyrets lager og kontorer når kunder kommer inn i butikken og går ut av butikken.

8. Hvordan få tilgang til, korrigere eller slette personopplysninger

Du kan når som helst kontakte oss hvis du ønsker å få tilgang til eller korrigere personopplysningene dine. Du kan også be om et eksemplar av den informasjonen vi har om deg. Du kan be oss om å slette informasjonen om deg. Vi er derimot pålagt å oppbevare den informasjonen som kreves for å oppfylle avtalen om kjøp som er inngått, samt informasjon som er nødvendig for å overholde gjeldende lover og regler eller krav fra myndighetene.

Hvis du mener at vi ikke bruker eller håndterer personopplysningene dine på riktig måte, kan du klage til Datatilsynet. Før de sender en slik klage, ber vi om at du tar kontakt med oss siden det kan være at vi kan gi deg de svarene du trenger og få rettet opp potensielle misforståelser.

9. Nettstedsstatistikk

Nettdyret samler inn avidentifiserte/anonymiserte opplysninger om besøkende på nettdyret.no. Formålet med dette er tilgang til statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på informasjon som samles inn er hvor mange nettstedsbrukere som besøker de ulike nettsidene, hvor lenge besøkene varer, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som brukes. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics.

10. Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små midlertidige tekstfiler som blir lagret midlertidig på din enhet/datamaskin når du besøker en nettside. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Informasjonskapsler brukes for å sikre at nettsiden fungerer etter hensikten, for å kunne optimalisere din brukeropplevelse på nettsiden og for å kunne analysere trafikken på nettstedet. Informasjonskapsler brukes ikke av oss for å lagre personopplysninger om deg.

Bruken av informasjonskapsler (cookies) kan du enkelt administrere selv i din nettleser, dersom ønskelig, men du vil da kunne oppleve at nettsider ikke fungerer som tiltenkt.

Kontakt oss:
E-post: post@nettdyret.no
Postadresse: Verksvegen 17, 4735 Evje

Sist endret: 29.05.2018